Hong Kong, China

PAG Consulting Ltd

Invested in light

Set over two floors of the renowned Pacific Place development, PAG’s new office has a space for everyone. Integrated seamlessly into the architecture, discrete wall graze lighting ensures every surface receives a considered lighting approach. The office is further enhanced by a subtle change in colour temperature as you move from work to rest, using 3500K in the front of house area and 4000K in the workplace/offices. This change helps to aid the transition between the spaces and provides a more relaxed atmosphere for the firm’s valued employees.

  • Services

    Architectural Lighting Design

  • Sectors

    Workplace

  • Client

    PAG Consulting Ltd

  • Architect

    SPARK DESIGN GROUP (Concept) Axis Design International (HK) Limited (Local Design Development)

Atrium cafe Reception

Imagery © JEB Group