London, UK

FC200

Light Cycle

The staircase stands prominently in the atrium sitting directly behind the reception desk and made for an obvious lighting intervention. Through a study of the construction of the staircase and a conversation with the property owner, a homage to TRON™ was designed.

  • Services

    Architectural Lighting Design

  • Sectors

    Workplace

  • Client

    Wainbridge

  • Architect

    John Robertson Architects

Reception area

Collaboration

Beneath the staircase are two areas for visitors and staff to meet or have some private time away from their office. The design and feel of the space is more relaxed.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.